Navigation Menu+

Gå til frisør i Hørsholm inden dit bryllup

Posted on aug 5, 2018 by in Mode | 0 comments

Når du skal giftes, så skal en af de største dage i dit liv markeres. Og for rigtig mange betyder det, at der ikke må mangle noget. Hverken når det kommer til tøjet, til maden, til drikkevarerne, musikken og stedet, som brylluppet skal holdes.

Og en anden ting, som betyder meget for mange (brude) er makeup og hår. Dette er en del af helhedsindtrykket. Jo flottere og mere luksuriøs kjolen er, jo mere skal makeup og hår desuden passe til. Derfor er der mange som føler, at de ikke kan sætte en tilfredsstillende frisure selv.

Vælg din lokale frisør Hørsholm

Er du i den situation, at du snart skal giftes, og aner du ikke, hvad du skal gøre med dit hår, så kommer her et godt tip: lad din lokale frisør sætte håret på dig. Er du bosiddende i charmerende Hørsholm, så kender du helt sikkert en god én af slagsen.

Frisøren er ikke kun uddannet i at klippe og farve hår, men også i at sætte det op i flotte frisurer. Frisøren kan desuden glatte, krølle og style bedre end du nogensinde selv ville kunne.

Udarbejd din drømmefrisure sammen med din frisør

Mange brude er bange for at miste kontrol, når det kommer til den store dag. Har du det på samme måde, så er der ingen grund til at stresse. For frisøren overtager på ingen måde projekt hår for dig – han eller hun hjælper dig til gengæld med at perfektionere din vision.

Sammen med frisøren kan du inden din bryllupsdag aftale, hvilken type af hår, som du gerne vil have sat. Så kan frisøren komme med indspark og fortælle, hvad der kan lade sig gøre. På den måde ved du præcist, hvad der skal ske med dit hår.

Forkæl dig selv denne ene gang

Det koster selvfølgelig penge at få håret sat hos din frisør Hørsholm. Men disse penge er godt givet ud. For du bliver – forhåbentligt – kun gift én gang, og derfor bør du ikke spare på noget. For når der er brugt penge på alt det andet, så skal der også bruges penge på håret.

Det er vigtigt at føle sig som noget særligt, når man skal giftes, og her kan en tur forbi frisøren gøre underværker. Derfor er der ingen tvivl – har du lyst, så skal du lade frisøren stå for at styre lokkerne, inden du skal gå ned af alteret.

Loading Facebook Comments ...

Submit a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *