Navigation Menu+

Det nyeste mode website har åbnet i DK

Posted on dec 5, 2017 by in Mode | 0 comments

Så blev det endelig tid til at det nye mode website slog dørerne op i DK. Navnet på siden får du snart – men vi skal først lige se på hvad det er der gør dette website ekstra interessant, når man sammenligner med alle de andre shops der findes online.

Hvorfor skulle den her mode hjemmeside være speciel sammenlignet med alle de andre?

Det er faktisk helt enkelt: I stedet for at det er nødvendigt at se på alle sider kan du slippe af sted med bare at kigge på ModeKup.dk – for her samles nemlig alt, så du kun skal se et sted, og stadig kan få det hele med på én gang.

Hvorledes kan det fungere?

ModeKup.dk har været så intelligente at samle alle produkter fra de allerstørste mode websites, blandt andet Zalando, Boozt, Stylepit samt mange andre. Det betyder at du kan spare din tid, og har muligheden for at finde alt som du skal bruge samme sted, så du slipper for at være nødt til at hoppe rundt på mange hjemmesider.

Køber man så direkte gennem ModeKup.dk?

Dog ikke, for det er stadig selve mode siderne som styrer den del. Det som ModeKup står for er, at få samlet alle de her ekstremt mange produkter, så du på samme side kan se alle mode og fashionvarer. Det eneste du skal er blot at klikke på enten billederne eller knapperne, og derefter bliver videresendt direkte hen til varen hos Stylepit, Boozt, Zalando eller hvor det nu er produktet bliver solgt.

Hvor kan jeg lære mere om det her formidable fashion website?

Godt du spørger – for ModeKup er nemlig også virkelig til stede på social media så som Facebook, Pinterest og Google+. Du finder dem ved bare at søge efter dem på ModeKup.dk eller ModeKup.

Hvis man nu gerne vil komme i kontakt med stifterne af websitet – hvordan gør man så det?

Vil du fx annoncere på sitet, komme med ris/ros eller lignende, så skal du bare gå hen på deres side med kontaktoplysninger. Her vil du kunne sende en mail direkte til dem som har skabt siden.

Lad mig endelig høre alle jeres kommentarer i kommentarfelterne herunder!

Loading Facebook Comments ...

Submit a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *