Navigation Menu+

De små, vigtige køb til badeværelset

Posted on sep 15, 2017 by in Din bolig | 0 comments

Et nyt badeværelse kommer ikke alene. Andre udgifter vil følge med, som det er med andre renoveringsprojekter. I dag gennemgår vi de mest væsentlige.

Men inden…

Skal du vide en ting. Alt, hvad vi anbefaler, kan du købe brugt. Og det bør du. Et nyt badeværelse Køge kombineret med brugte ting, det er særdeles unikt.

Den rigtige flise

Mange stopper op her. De sidder fast og kommer ikke videre. Til sidst vælger de en generisk, som de vil blive trætte af. Men giv ikke op, kære læser. Forsæt din søgen og led. Frem med lys og lygte. Besøg siden som Pinterest. Her kan du ikke finde nøjagtigt, den flise du vil have, men du kan få ideer, som kan inspirerer dig.

En tip til flisen. Køb dem brugt – det har vi nævnt, men vi gentager. Alt for få ved, at man kan gøre dette. Endnu færre ved, hvor flot det er, hvis de bliver knust itu. Så vil du stå med små stykker af fliser på ca. 5 – 10 cm i diameter, du kan lægge på gulvet og lime sammen – hvilket du helt selv kan. Det er der ingen regel for i mod.

Ting til rengøring

Ikke bare ting, men også måder og indretning. Flere og flere køber glas, helt almindeligt, gennemsigtigt glas som væg til deres bruseniche. Det er utroligt flot, men det kræver virkelig overskud mandag morgen. Du vil hver dag skulle tørre af efter dig – med mindre du tænker på rengøringen og køber elementer til kalkfrit vand. Det er faktisk ikke så dyrt igen.

Derudover skal du have kalkfjerner, toiletbørste og glasrens.

Dit brusesystem er vigtigt

Du kender den svage, dårlige stråle, der kan komme ud af nogle brusere. De er kedelige og uden energi og passion. Virkelig ærgerligt. En bruser skal være bred og kraftig, mener vi.

Gå ikke ned på brusesystem. Hverken slange eller hoved eller system. Køb et samlet system, for så passer det bedst sammen.

En rigtig, god rist

Den sørger for, du ikke skal sørge efter dig selv. De gode sluger alt vandet til sig og stopper aldrig. Glæden ved disse er enorm. Du vil aldrig skulle tørre eller skrabe efter dig, for vandet er forsvundet ned i risten.

Prisen er overstiger måske værdien, det må vi være op til dig og bestemme. Nogle er rigtig dyre. Det er jo bare en rist, tænker man. Åbenbart ikke, siden de kan koste flere tusinde kroner.

Installationen vil også tage lidt ekstra tid.

Loading Facebook Comments ...

Submit a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *