Sådan får I den perfekte far-og-søn dag

Mange mødre og døtre river af og til en dag ud af kalenderen for at hygge sig sammen og lave noget rart. Det kan være at tage en tur til København, hvor man dasker rundt og kigger på butikker og får noget lækker mad at spise, måske sushi eller Afternoon Tea. Knap så mange mænd vælger at gøre det samme, men faktisk har både far og søn stor glæde af at planlægge en dejlig dag sammen, hvor man kan få snakket og måske bare være sammen. 

Her i artiklen guider vi dig til tre ting, du kan lave med din far, eller med din far, hvis du selv er sønnen. Der er noget både for faren og det mellemstore barn og den voksne søn, så lad dig inspirere og hank så op i din far eller din søn. 

Hjemmehygge 

Det letteste at gå til, og som kan være utroligt dejligt er en omgang hjemmehygge, for eksempel ved at se en FCB kamp sammen eller en god film. Hvis I holder af god mad, kan I også vælge at gå i køkkenet og lave noget god mad sammen. Der er mange former for hjemmehygge, og du kan få flere idéer her.  

Tag på museum 

Hvis I har lyst til at komme ud af huset og foretage jer noget, kan et besøg på Museet for Søfart i Helsingør være en mulighed. Her er der utroligt meget at se på, og de fleste får en ordentlig en på opleveren her på dette flotte museum, som er designet af arkitekten Bjarke Ingels. 

Lej en Tesla 

Den sidste mulighed, vi vil foreslå er at leje en fed bil, måske en Tesla og køre en tur. I kan skiftes til at sidde bag rettet, og undervejs kan I holde ind et sted og spise en god bøf eller noget andet lækkert.