You are currently viewing Sådan lokker du din teenager til at hjælpe med at male

Sådan lokker du din teenager til at hjælpe med at male

I har besluttet at hele huset skal males, og at alle familiens medlemmer skal være med. Teenagerne går modstræbende med til det, men da det kommer til stykket og i skal i gang, gider de ikke. Hvis du kan genkende dette scenarie, så læs med her, hvor vi giver dig tre snedige tips til at få dem i gang. 

Teenagere har ikke det bedste ry, når det gælder om at smøge ærmerne op og hjælpe til derhjemme. Selvom det naturligvis er en generaliserende påstand, og der også findes søde og hjælpsomme teenagere, er der måske alligevel flest af de dovne. Men der er tricks. 

Brug lokkemad til at få din teenager til at bestille noget 

Ofte er gulerod langt bedre end pisk, og intet virker bedre end en god lokkemad. For eksempel kan du lokke din teenager med en belønning i form af et af de fede Mobilcovers iPhone 12 Mini, hvis han eller hun maler sit eget værelse. 

Du kan også lokke med burgere til aftensmad de næste tre lørdage, hvis teenagerne sørger for at lægge afdækningspap over alt. Burgere er alle tiders lokkemad, da de fleste teenagere elsker burgere. Ja, hvem gør egentligt ikke det? 

Det sidste tip herfra er at lokke med en fed rejse. Måske havde I alligevel tænkt på at tage til New York hele familien, men det behøver I jo ikke at sige. Lav en aftale om, at hvis børnene virkeligt går til den og ikke udviser sure miner, vanker der en tur til The Big Apple, og mon ikke de fleste unge rigtigt gerne vil afsted til dette ultimative rejsemål? 

Der er altså flere måder, man kan lokke sine teenagere til at deltage i arbejdet med at male, hvis de ikke er af den artige slags, som blot gør, hvad man beder dem om.